Xerox C60 Vivid CMYK +

Xerox ® C60 kleurenprinter

Productiviteit, schaalbaarheid en professionele afdrukkwaliteit in één.
De Xerox ®C60/C70 kleurenprinter biedt een grote veelzijdigheid aan toepassingen
en professionele afdrukkwaliteit en is flexibel genoeg om met uw onderneming
mee te groeien. Het is een alles-in-één oplossing die in staat is in elke omgeving
de productiviteit te verhogen.

Xerox C60/C70 kleurenprinter

De kleurenprinter is ontworpen om het beste te brengen in digitaal printen. Wat u ook moet creëren, een brochure voor een klant, een boeiend voorstel of presentatie, een opvallende poster, of zelfs raamstickers of polyester borden, het resultaat is altijd verbluffend mooi.
Productiviteit, schaalbaarheid en professionele afdrukkwaliteit in één.

De Xerox ®C60/C70 kleurenprinter biedt een grote veelzijdigheid aan toepassingen en professionele afdrukkwaliteit en is flexibel genoeg om met uw onderneming mee te groeien. Het is een alles-in-één oplossing die in staat is in elke omgeving de productiviteit te verhogen.

Xerox Adaptive CMYK Plus technologie beschikbaar in PrimeLink C9065/C9070 en Color C60/C70 printers

De technologie is als accessoire beschikbaar voor de nieuwe Xerox PrimeLink C9065/C9070 en de Xerox Color C60/C70 Printer. Deze technologie is ontworpen om de kleuren cyaan, magenta, geel en zwart te versterken.

Voor het instapmodel productieprinter PrimeLink C9065/C9070 vergroot deze accessoire de kleurmogelijkheden van de printer met fluorescerende kleuren en goud, zilver, wit en transparant indien gewenst. Een vergelijkbare technologie geeft de C60/C70 dezelfde mogelijkheden. “De printer gecombineerd met deze Adaptive CMYK Plus Technology biedt op eenvoudige wijze onderscheidend drukwerk”, zegt Marcel Wisman, Xerox Workplace Services.

PrimeLink C9065/C9070

Nieuw is ook de PrimeLink C9065/C9070. De printer is ontworpen voor kantoor- en grafimedia-omgevingen en uitgerust met een 10-inch aanraakscherm, waarmee alle generieke functionaliteiten, de cloud en productiviteitsapps om taken te automatiseren toegankelijk zijn. De PrimeLink C9065/C9070 biedt 270 ipm scanning en 70 ppm printmogelijkheden en print afbeeldingen met 2400 x 2400 dpi kleurkwaliteit.

De PrimeLink C9065/C9070 is ook geschikt voor grafische toepassingen. Zo kan de printer zwaarder papier verwerken en optioneel met extra lange vellen (XLS) overweg om materialen tot 66 cm zoals banners, boekomslagen en kalenders te printen. Daarnaast zijn professionele invoer- en afwerkingsmogelijkheden beschikbaar, zoals oversized, hoge-capaciteit invoer, stapelen, perforeren, snijden, tweezijdig en square-fold trimmen, boekjes, drieluiken en C/Z vouwen.

Simple Image Quality Adjustment

De printer is uitgerust met Simple Image Quality Adjustment (SIQA) voor optimalisatie van de afdrukkwaliteit. Daarnaast zijn er diverse EFI-servers beschikbaar om printopdrachten efficiënt en consistent in minder tijd te produceren.

Xerox C60/C70

Prestaties

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van de optimale configuratie voor uw bedrijf.

Afwerking en opties voor de C60/C70

Afwerkopties en invoeropties
  • Afwerkopties: Bedrijfsklare afwerkeenheid, Light Production Finisher
  • Katernen produceren / Vouwen: Bedrijfsklare Automatische Vouw en Hecht (AVH) module, Light-productie AVH-module, Light-productie AVH-module en Vouweenheid
  • SquareFold Trimmer: SquareFold™ Trimmer-module voor afwerken met rechte rug
  • Perforeren: GBC® AdvancedPunch™, GBC® AdvancedPunch™ Pro
  • Stapling: Handmatig nietapparaat
  • Uitleg: Eenvoudige opvangbak, Opvangbak voor gestaffelde uitleg
  • Hoge capaciteit papierinvoermogelijkheden: Hogecapaciteit lade-eenheid (HCF), Hoge capaciteit SRA3 invoer (OHCF) met één of twee lades