FreeFlow® Core automatiseert de processtappen die nodig zijn om een opdracht voor te bereiden voordat deze wordt geprint. De flexibele en schaalbare Core software biedt lokale (“On premise”) en cloudconfiguraties, zodat elke drukkerij van een automatiseringsoplossing kan profiteren, ongeacht de omvang.

Belangrijkste functies – FreeFlow Core “On Premise”

  • Modulaire architectuur – De lokale “On Premise”-versie van FreeFlow Core bestaat uit de basissoftware en vier optionele modules: Geavanceerde Prepress, Geavanceerde Automatisering, Output Management en Variable Data Printing.
  • Browsergebaseerd – Deze oplossing werkt in standaardbrowsers. De installatie en het beheer van de software is daardoor een heel stuk eenvoudiger gemaakt.
  • Verwerking van opdrachtlijsten – Wanneer u een lijst met af te drukken opdrachten verzendt, verwerkt en print FreeFlow® Core elke opdracht automatisch.
  • Opdrachtbundeling/-groepering – Dankzij intelligent opdrachtbeheer worden gelijksoortige opdrachten na het printen gebundeld voor optimale nabewerking.
  • JDF/JMF – Volledige JDF/JMF-compliance betekent naadloze integratie met andere systemen waarin deze industriestandaard voor communicatie is geïmplementeerd.

Belangrijkste functies – FreeFlow Core Cloud

  • Configuraties – De cloudversie van Core is beschikbaar in twee configuraties: Standaard Cloud en Geavanceerde Cloud.
  • Standaard cloud – Bestaat uit preflight, beeldverbetering, opmaak en afdruk.
  • Geavanceerde cloud – Bestaat uit Core basissoftware, geavanceerde prepress-module en geavanceerde automatiseringsmodule.
  • Abonnement – Core cloud wordt ingeschakeld met een jaarabonnement voor optimale flexibiliteit.

Neem contact op met ons om samen te kijken welk product het best bij uw organisatie past.

Tevens kunnen we u een trial versie van FreeFlow Core ter beschikking stellen.

EFI Jobflow stelt u in staat om be­paalde taken die steeds terug keren te automatiseren. Denk hierbij aan het controleren van de binnenkomende PDF, het op stand zetten van de opdrachten op het juiste vel formaat of het aanstu­ren van de opdracht naar de juiste productie printer.

Met Enfocus Pitstop profielen bent u in staat de binnenkomede op­drachten op voor u belangrijke ken­merken te controleren en de juiste keuzes te maken op het gebied van de impositie.

EFI Jobflow is een web gebaseerde op­lossing die in uw eigen netwerk geïnstalleerd kan worden. Via de web interface maakt u uw eigen workflows en kunt u opdrachten aan workflows toewijzen. Mocht u graag ondersteuning hebben bij het opzetten van deze workflow dan helpen wij u hier natuurlijk bij.

XMPie’s unieke, modulaire en schaalbare productlijn stelt u in staat om de wereld van Variabel Data Print (VDP) te betreden met een gemakkelijk te leren desktopproduct, dat gebruik maakt van het Adobe® Creative Suite®-platform. Wanneer u zich in cross-media-campagnes met een hoge waarde wilt verplaatsen, en online winkels en marketingportals voor het aansturen op gepersonaliseerde communicatie, voorziet XMPie in een volledig bereik aan uitbreidbare serveroplossingen.

Ongeacht waar u zich vandaag de dag bevindt – of waar u naartoe moet – XMPie heeft de producten en oplossingen die u daar kunnen brengen, uw bedrijf kunnen aansturen en kunnen zorgen voor een constante opbrengst, groei en winst. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden die XMPie u kan bieden.