Xerox Primelink C9065/C9070

De Xerox® PrimeLink® C9065/C9070 printer biedt de meest aanpasbare mogelijkheden op de markt: Ongeëvenaarde flexibiliteit in toepassingen, onovertroffen printkwaliteit, professionele afwerkingsmogelijkheden, verbeterde betrouwbaarheid en beveiliging, plus geavanceerde tools en automatisering.

Vervang CMYK toners door speciale kleuren met Xerox® Adaptive CMYK Plus Technology. Print traditionele digitale toepassingen met CMYK. Vervang toners door de Xerox® levendige-tonerkit voor boeiende nieuwe toepassingen met glinsterende metallics, wit en transparant. Of vervang ze door de Xerox® fluorescerende-tonerkit voor opvallende, kleurrijke afdrukken die oplichten onder UV-licht.

Xerox Primelink C9065/c9070

Deze kleurenprinter is ontworpen om het beste te brengen in digitaal printen. Wat u ook moet creëren, een brochure voor een klant, een boeiend voorstel of presentatie, een opvallende poster, of zelfs raamstickers of polyester borden, het resultaat is altijd verbluffend mooi.
Productiviteit, schaalbaarheid en professionele afdrukkwaliteit in één.

De Xerox ®Primelink serie biedt een grote veelzijdigheid aan toepassingen en professionele afdrukkwaliteit en is flexibel genoeg om met uw onderneming mee te groeien. Het is een alles-in-één oplossing die in staat is in elke omgeving de productiviteit te verhogen.

Neem contact met ons op dan vertellen we u er graag meer over.

Hieronder ziet u enkele voorbeeld configuraties  van de Xerox Primelink:

Xerox Primelink C9065/C9070 basis

Xerox Primelink C9065/C9070 inclusief business ready booklet maker

Xerox primelink C9065/C9070 met OHCF en volledige finishing lijn

Prestaties

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van de optimale configuratie voor uw bedrijf.

Afwerking en opties voor de Primelink C9000 serie

Afwerkopties en invoeropties
  • Afwerkopties: Bedrijfsklare afwerkeenheid, Light Production Finisher
  • Katernen produceren / Vouwen: Bedrijfsklare Automatische Vouw en Hecht (AVH) module, Light-productie AVH-module, Light-productie AVH-module en Vouweenheid
  • SquareFold Trimmer: SquareFold™ Trimmer-module voor afwerken met rechte rug
  • Perforeren: GBC® AdvancedPunch™, GBC® AdvancedPunch™ Pro
  • Stapling: Handmatig nietapparaat
  • Uitleg: Eenvoudige opvangbak, Opvangbak voor gestaffelde uitleg
  • Hoge capaciteit papierinvoermogelijkheden: Hogecapaciteit lade-eenheid (HCF), Hoge capaciteit SRA3 invoer (OHCF) met één of twee lades