Multicopy Arnhem heeft tijdens Drupa besloten in samenwerking met Document Concepts haar productiecapaciteit voor digitale producties sterk te verbeteren. De gekozen oplossing is een combinatie van de Xerox Versant 2100 met de Plockmatic bookletmaker Pro 35. Door de adviezen van Document Concepts zijn wij tot de conclusie gekomen dat er vele producties welke we nu laten drukken en dan nabew- erken tot een gereed product nu digitaal in één productiegang kunnen produceren.

Wij zijn nu in staat om onze klanten te voorzien van echte 1 op 1 communicatie gericht op de ontvanger aldus Dirk Bos, ondernemer Multicopy Arnhem. De behoefte om met hetzelfde team de grotere vraag te kunnen invullen was de leidraad om te komen tot de aangeboden oplossing verteld Gilles van Lieshout, ondernemer Document Concepts. Multicopy heeft met de Xerox Versant 2100 gecombineerd met de EFI Fiery state of the art apparatuur in huis waarbij de hoogst haalbare afdrukkwaliteit de productiesnelheid niet meer in de weg staat. Dit gecombineerd met de Plockmatic oplossing zorgt dat er volledig afgewerkte magazines en brochures worden geproduceerd inclusief het schoonsnijden.

Ook drieluiken en andere specials zijn op de machine geen enkel probleem omdat het maximale papierformaat 660 mm is. Multicopy Arnhem heeft inmiddels al diverse bestaande relaties maar ook nieuwe klanten kunnen laten kennismaken met de producten van de nieuwe oplossing. Dit is een mooie extra omzet voor ons bedrijf waarbij de klanten meer tevreden zijn dan ooit. Document Concepts is voor ons de uitgelezen partner in dit traject aldus Dirk Bos.